Boende på Solliden

Här kan du välja att bo bekvämt i hotellrum eller enklare i vårt Bed & Breakfast

Hotellrum i huvudbyggnaden VILLAN

Vi har 14 ljusa fina hotellrum med utsikt i vår huvudbyggnad VILLAN. Enkelrum och tvåbäddsrum. Vi har ett rum, kingsize med ett extra litet rum med en 120 bädd, perfekt för familjen! Alla rum har kaklade badrum, wc med dusch och klinkergolv. Ytterligare 5 hotellrum finns i vår sidobyggnad LÅNGEN med egen ingång, även här wc med dusch och klinkergolv. En bastu med relaxavdelning ligger i anslutning till rummen. Vi har tillgänglighetsanpassade hotellrum med RWC och dörröppnare  i VILLAN. I  sidobyggnaden finns också 12 rum med enklare boende, wc och dusch i korridoren. 
Priser: Enkelrum hotellstandard 1024 kr, dubbelrum hotellstandard 1346 kr, trippelrum hotellstandard 1917 kr. Enkelrum enkel standard 693 kr, dubbelrum enkel standard 1018 kr, trippelrum enkel standard 1584 kr.

 Sover gott på Sollidens hotellrum 

Rum med utsikt Foto: Johanna Egemar

Reception

Dubbelrum

WC-Dusch

Bed and breakfast

Bed & breakfast – bo på Solliden året runt!

Boka Bed & breakfast på Solliden, nära riksväg 50 mellan Örebro och Nora! Välkommen till ett mysigt och rofyllt boende vid sjön Lången – mitt i den svenska idyllen men nära till både Örebro och trästaden Nora. Om du gillar att vandra eller cykla finns allt i din närhet.

I sidobyggnaden Lången finns 12 enklare rum med 24 bäddar med dusch och wc i korridoren. Handfat med rinnande vatten finns i varje rum. Dessa rum är lämpliga för lägerverksamhet och bed & breakfast. I byggnaden finns även ett allrum med kylskåp, micro, vattenkokare, sköna soffor och två matbord med stolar.

Priser per natt: Enkelrum 693 kr. Tvåbäddsrum 1018 kr. Trebäddsrum 1584 kr. Frukost och lakan ingår. Som boende på vårt Bed and breakfast har du tillgång till trädgård med egen badplats, lekplats, grillplats, boulebana, beachvolleyplan och basketplan.

Allrum soffor 

Allrum Foto: Rosemarie Johansson

Sovrum Foto: Rosemarie Johansson